Головна » 2015 » Березень » 6 » День пам’яті ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ
00:52
День пам’яті ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Через рік, після жорстоких кривавих подій на Майдані, вшановуємо пам’ять своїх однодумців, борців за краще – ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ.

2-го березня у Долинянській ЗОШ І-ІІ ступенів зібралися учні , батьки, вчителі на позакласний захід присвячений пам’яті ГЕРОЇВ  НЕБЕСНОЇ  СОТНІ.

За допомогою інтерактивних засобів присутні мали можливість знову побачити події, які сколихнули увесь світ. У глибокій покорі й скорботі, з великою шаною й  подякою учні 6 класу вшанували пам`ять загиблих. Звучали поетичні рядки, спогади учасників тих подій.

Україна вила і стогнала від болю. Вона захлиналася від крови своїх найкращих синів. Це не час Жовтневої революції, не час Великої Вітчизняної війни. Це 2014 рік. Плаче небо, плачуть матері, дружини,діти, плаче всюди люд. На очах в усього світу, у центрі Києва- Європейської столиці- цинічно  розстрілювали беззбройних людей: студентів, викладачів,художників, фермерів,журналістів, робочих...Вони вийшли на мирний протест.

Невимовний  біль розриває груди, а сльози застилають обличчя кожного свідомого громадянина.Убиті,покалічені і замордовані- на совісті злочинної української влади,тих, хто віддав і виконував накази відстрілювати мирних громадян.

Душі загиблих завжди будуть над нами армією ангелів. В історію України вони увійшли як Небесна сотня. Їх поховали під вигуки українців "Слава героям, Герої не мирають".

Переглядів: 381 | Додав: учитель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar