Головна » 2015 » Жовтень » 24 » Районне засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів
22:53
Районне засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів

21 жовтня 2015 року, на базі Хотинського НВК, відбулося районне засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів Долинянської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Розглядалося питання «Підвищення ефективності навчально-виховного процесу шляхом використання сучасних педагогічних технологій».

Вчителі початкових класів Долинянської школи розповідали про доцільність використання інтерактивних форм і методів на різних уроках, демонструючи практичне їх застосування.

Всіх присутніх, особливо, зацікавила технологія мнемотехніки. Вона належить до здоров’язбережувальної технології, що забезпечує оптимізацію розумової діяльності в умовах сучасної освіти. Це питання готувала класовод 4 класу Долинянської ЗОШ  Колісник С.Т.

Вона об’єднала всіх керівників МО вчителів початкових класів району у групи. Кожна із груп знайомилася з методами та прийомами мнемотехніки. Також до роботи були залучені учні 2 класу школи-сад. Використовуючи методи, вчителі навчали другокласників таблички множення на 2. Всі присутні одержали позитивні враження від зустрічі.


Висловлюємо надію, що керівники МО поділяться своїми знаннями про мнемотехніку з колегами, дізнаються більше про її методи і прийоми і застосують їх у своїй педагогічній діяльності.

 

 

Переглядів: 345 | Додав: учитель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar