Головна » 2015 » Листопад » 14 » Рятувальники провели роз’яснювальні роботи з дітьми
20:21
Рятувальники провели роз’яснювальні роботи з дітьми

13 листопада співробітники Хотинського районного відділу Управління ДСНС провели заняття для учнів загальноосвітньої школи села Долиняни  на тему: «Як  діяти, якщо виникла пожежа в школі ?».

 

 

 

 

Зокрема, у формі діалогу розглянуті наступні питання:  "Яких правил поведінки необхідно дотримуватися учням у школі?"; "Що треба робити, щоб уникнути небезпечних ситуацій?"; "Як слід діяти, якщо сталася пожежа в школі?"; "Що слід знати, щоб швидко та організовано вийти з палаючого приміщення?"; "Яким чином повідомляється про евакуацію і  який порядок евакуації з приміщення школи?".

 

 

 

 

 

Учні серйозно поставились до тематики уроку,адже досить активно відповідали на запитання, в свою чергу, ставлячи і свої. Згадали школярі і про деякі випадки пожеж, про які вони чули від дорослих та бачили по телебаченню. Поцікавились вони і алгоритмом дій на випадок виявлення вибухонебезпечних предметів. 

 

 

 

Рятувальники зазначили, що здебільшого саме внаслідок людської недбалості виникає пожежа або ж інша надзвичайна подія. Тому, постійно потрібно пам’ятати та дотримуватися правил безпеки, що не вимагає від людей якихось надзусиль, проте це допоможе уникнути трагедії. 

Переглядів: 395 | Додав: учитель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar